Revisie


Versnellingsbakken reviseren is deskundig werk.

Alle versnellingsbakken worden volledig uit elkaar gehaald en worden alle onderdelen grondig gereinigd in een ultrasoon bad. Daarna doen wij elke onderdelen uitvoerig inspecteren op eventueel slijtage.

Om te achterhalen welke onderdelen stuk zijn is niet zo moeilijk maar om te begrijpen waarom deze onderdelen defect raken is waar de deskundigheid en meer als vijfentwintig jaar ervaring in versnellingsbakken reviseren een rol gaan spelen. Het kan zijn dat het betreffende onderdeel gewoon versleten is, maar meestal is dit niet het geval.

Meestal heeft de slijtage te maken met constructie- of ontwerpfouten van de betreffende versnellingsbak waardoor dit mankement steeds weer terugkomt in dezelfde type transmissie. Koop je een tweedehands versnellingsbak dan is de kans groot dat deze vrij snel weer kapot gaat. Soms is het gewoon een montage fout vanaf de fabriek maar ook dit moet worden opgespoord om herhaling te voorkomen.

Door de juiste modificaties aan te brengen kunnen wij voorkomen dat mankementen terugkomen en dat is precies waarom wij deskundig zijn in het reviseren.

5 versnellingsbak Audi A4 Quattro
Gereviseerde 5-Versnellingsbak Audi A4 Quattro

Over Ons

Carrec Versnellingsbak Revisie is opgericht in 1988 en is in de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot versnellingsbak revisie specialist op het gebied van handgeschakelde versnellingsbakken.

Versnellingsbak Revisie
Revisie
Versnellingsbakken
Versnellingsbak Revisie Kosten
Versnellingsbak Problemen
Contact

Onze Websites

www.carrec-versnellingsbak-revisie.nl

www.versnellingsbak-revisie-carrec.be

www.versnellingsbak-revisie.com


Versnellingsbak Specialist

Vanzelfsprekend mag iedereen zich als versnellingsbak specialist of revisie specialist uitgeven, maar er is meer nodig om de moderne transmissie techniek te begrijpen. Dit vereist behoorlijk wat jaren evaring, een goed inzicht in de versnellingsbak onderdelen en de juiste gereedschappen. Zelfs een klein versnellingsbak reparatie eist gedegen kennis. Na meer dan 30 jaar ervaring heeft Carrec Versnellingsbak Revisie de kwalificatie specialist verdiend.